Aquamarijn, 1703 AC, Heerhugowaard

Haarverzorging voor mannen

Haarverzorging voor mannen

Vrouwen vinden het vanzelfsprekend om het haar goed te verzorgen. Voor mannen is het vaak enkel een beetje stijlen en wassen. Het is echter toch belangrijk om op te letten hoe jij als man omgaat met je haren en wat je er allemaal in smeert. Dit kan een groot effect hebben op hoe je haar eruit ziet. Daarbij worden enkele fouten gemaakt en dit kan negatieve gevolgen voor het haar hebben. De ene man wordt sneller kaal, de een heeft meer haar dan een ander en zo zijn er mannen die sneller grijs worden. Bij mannen zijn er dus ook veel verschillende haartypes, maar haarverzorging is bij ieder haartype belangrijk. Wees vooral zuinig op je haar en behandel het daarbij zo goed mogelijk.

Te vaak het haar wassen

Mannen willen er gezond en verzorgd uitzien en ook lekker schoon zijn. Veel mannen wassen daarom elke dag hun haar. Dit is echter niet goed voor het haar en kan er op lange termijn voor zorgen dat je meer last van haaruitval krijgt. Bij elke wasbeurt van het haar zal de vettige natuurlijke laag van je haren verwijderd worden. Hierdoor mist je haar de voedingsstoffen, die ervoor zorgen dat je haren gezond blijven. Het gevolg is dat je haren sneller loslaten waardoor het haarvolume afneemt. Het beste is om je haar om de twee of drie dagen te wassen met een klein beetje shampoo. Gebruik daarnaast ook wekelijks een goede conditioner die het haar genoeg voeding geeft om zichzelf te herstellen. Wil jij top producten voor een betaalbare prijs? Probeer dan de Keune Style lijn. Deze is voorzien van verschillende producten voor ieder haartype. Ook geen gekke gedachte dat de producten door kappers gebruikt worden in de salon!

Na het douchen wil je natuurlijk het haar zo snel mogelijk droog hebben. Het is daarbij verstandig om je haar niet te heet te föhnen. Het te heet föhnen zal ervoor zorgen dat de haren worden beschadigd en daarbij vallen je haren ook sneller uit. Bij het warm maken van je huid gaan de poriën open staan, dit zorgt ervoor dat je haarzakjes de haren dan sneller los laten. Het beste is om te föhnen op de koudste stand en voldoende afstand te nemen. Hetzelfde geldt voor te heet douchen.

Het gebruik van haarproducten

Bespaar niet te veel op haarstyling producten, want deze slechte en goedkope producten bevatten veel slechte ingrediënten voor je haren en hoofdhuid. Daarnaast is het moeilijk om het perfecte kapsel te creëren. Kies dus haarproducten van een goede kwaliteit. Let er ook op dat je niet te veel diverse haarproducten gebruikt. Wil jij jouw haar de hele dag in vorm houden? Gebruik dan de Keune Power Paste. Met dit middel blijft je haar niet alleen in model, maar verzorg je dit ook nog! Wanneer het lastig voor je wordt om het haar in model te houden is de kans groot dat er te veel in zit. Het haar wordt te vet en te zwaar en daardoor gaat de textuur er onverzorgd uitzien. Begin met weinig en voeg daar steeds een beetje aan toe totdat het kapsel precies is zoals je het wilt. De meeste haarproducten zijn niet gemaakt om met water te combineren, daarom is het aan te raden om niet te stijlen met nat haar. De haarproducten zijn meestal op waterbasis en zal onmiddellijk uit je haar lopen doordat het teveel verdunt. Het is dus een vereiste om het haar droog of handdoek droog te hebben, voordat je begint met stijlen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optimized with PageSpeed Ninja