Aquamarijn, 1703 AC, Heerhugowaard

Kapper Noord-Scharwoude

Kapper in Noord-Scharwoude met een persoonlijke aanpak

Op zoek naar een professionele kapper in Noord-Scharwoude, met een persoonlijke aanpak? In dat geval kunt u terecht bij de kappers van Hair4beauty. Vanuit Heerhugowaard helpen wij mensen in Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude en Alkmaar bij het knippen, wassen en in model brengen van hun haar. Bij ons is een knipbeurt meer dan het knippen van uw haar alleen. Gezellig een praatje maken en samen bekijken welk kapsel het beste bij u past, zijn bij ons onderdeel van onze manier van werken. Vaak blijken mensen het behoorlijk lastig te vinden, om te bepalen welke model goed bij hun haar en de vorm van hun hoofd past. Kiest u voor een lang, stijl haar? Of gaat u wellicht voor een model met veel krullen?

Onze kapster in Noord-Scharwoude biedt haar diensten zowel in onze kapperszaak, als op locatie aan. Wanneer u minder goed ter been bent, kan het erg fijn zijn om thuis geknipt te worden. Zo hoeft u de deur niet meer uit en ziet u er toch fris en energiek uit! Ook voor een bruiloft of een andere speciale aangelegenheid, is het vaak fijn om thuis geknipt te worden.

Diensten van onze kapster in Noord-Scharwoude

U kunt voor verschillende diensten bij onze kapster in Noord-Scharwoude terecht. Denk bijvoorbeeld aan het wassen, knippen en föhnen van uw haar. Ook voor het aanbrengen van een permanentje of een watergolfmodel kunt u bij ons terecht. Permanentjes waren voorheen zeer populair onder ouderen. Tegenwoordig kiezen ook steeds meer jongeren voor dit model, waarbij we een groot aantal krullen in uw haar aanbrengen. Het geeft uw model meer volume, waardoor u een frisse, energieke uitstraling krijgt.

Workshop vlechten in Noord-Scharwoude volgen

Het vlechten van andermans haar kan behoorlijk lastig zijn. Onze kapster in Noord-Scharwoude helpt u hier graag bij! Kiest u voor een losse vlecht, of gaat u voor twee kleinere vlechtjes aan de achterzijde van bijvoorbeeld het hoofd van uw dochter? Tijdens deze workshop leren we hoe u een strakke vlecht maakt, zonder dat deze al snel los komt te zitten. Welke dochter wil nou geen kapsel met leuke vlechtjes hebben?

Niet alleen voor moeders kan deze workshop interessant zijn. Wij bieden de workshop vlechten ook voor vaders aan, die in een groep van maximaal vijf mannen aan de slag gaan. Tijdens de workshop leren we vaders verschillende 5-minuten-kapsels aan. Ideaal om uw dochter snel van een leuk kapsel te kunnen voorzien!

Bruid- en galakapsels op locatie

Gaat u binnenkort trouwen? In dat geval wilt u er prachtig uitzien! Naast een mooie jurk, wilt u dat uw kapsel in model zit en blijft zitten tijdens deze bijzondere dag. De kapster in Noord-Scharwoude van Hair4beauty staat voor u klaar om u hierbij te helpen. Samen zoeken we naar een geschikt kapsel, die past bij de vorm van uw hoofd en het model van uw jurk. Naast een bruidskapsel biedt onze kapster in Noord-Scharwoude de mogelijkheid om uw visagie te verzorgen. Dit doen wij in samenwerking met Makeup4beauty. Tijdens onze visagie werken we met make-up van een hoge kwaliteit. Zo bent u ervan verzekerd, dat de make-up een lange tijd blijft zitten. Het vervagen van uw make-up wordt op deze manier tegengegaan.

Make-up workshop in Noord-Scharwoude

Lijkt het u leuk om uw visagie voortaan zelf te kunnen verzorgen? Wellicht is een make-up workshop in Noord-Scharwoude dan wat voor u! Tijdens deze workshop leren we u meer over het gebruik van verschillende soorten make-up. Ook vertellen we hoe u de mooiste elementen in uw gezicht kunt accentueren met make-up, om een nog mooiere uitstraling te krijgen. Deze workshops bieden wij zowel in onze kapperszaak aan, als op locatie. Niet alleen leuk voor uzelf, maar bijvoorbeeld ook voor een avond met vriendinnen of uw zussen.

Kapster in Noord-Scharwoude voor ieder budget

Een mooi en fris kapsel moet voor iedereen toegankelijk zijn! Om die reden biedt onze kapster in Noord-Scharwoude voor ieder budget een passende oplossing. Samen zoeken we naar een model, die goed aansluit bij uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Naast de scherpe prijzen die onze kapster in Noord-Scharwoude u biedt, bieden we u ruime openingstijden. U kunt zowel voorafgaand aan, als na uw werk bij ons langskomen voor een knip- en/of wasbeurt. Daarbij zijn wij eens per twee weken op zondag geopend! Ideaal wanneer u op zaterdag sportwedstrijden van uw kind(eren) heeft en doordeweeks fulltime werkt.

Zoals eerder beschreven bieden wij onze diensten zowel binnen onze kapperszaak, als op locatie aan. U kunt zowel voor het knippen of wassen van uw haar, als voor het volgen van een workshop van onze kapster in Noord-Scharwoude telefonisch een afspraak met ons maken.

Optimized with PageSpeed Ninja