Aquamarijn, 1703 AC, Heerhugowaard

Haar laseren, 100% Pijnloos!

Haar laseren, 100% Pijnloos!

Bij City Laser Company in Groningen kunnen ze geheel pijnloos haar laseren. Dankzij deze laserontharing methode hoef je nooit meer te scheren, epileren of waxen. Met de innovatieve technieken van de Soprano ICE Platinum laser heb je in een mum van tijd heerlijk gladde benen, een strakke bikinilijn en zachte oksels zonder stoppeltjes. City Laser Company in Groningen is de specialist op het gebied van pijnloos en definitief laser ontharen. Maak nu een afspraak voor een gratis proefbehandeling!

Hoe werkt haar laseren met de ontharingslaser van City Laser Company?

De Soprano ICE Platinum, de meest effectieve ontharingslaser die momenteel op de markt beschikbaar is. Naast het feit dat het zeer effectief ongewenste haargroei vernietigt, is de behandeling daadwerkelijk 100% pijnloos. De laser zorgt ervoor dat de eiwitten in de haarzakjes afsterven. Dit gebeurt door middel van een laserflits, ook wel puls genoemd. Door het pulsen worden de haarzakjes vernietigd waardoor er geen nieuwe haartjes meer kunnen groeien.

De voordelen van haar laseren met de Soprano ICE Platinum ontharingslaser

Na een snelle pijnloze behandeling met deze effectieve ontharingslaser is herstellen niet nodig. Deze techniek is vele malen effectiever dan IPL en daarbij is de Soprano ICE Platinum het meest veilige laserapparaat wat bestaat, er is geen kans op verbranding. Bij City Laser Company worden alle behandelingen uitgevoerd door een specialist. De behandeling met deze lasertechniek is geschikt voor zowel lichte als donkere huid en ieder haartype en iedere haarkleur is ermee te behandelen. Nog een groot voordeel, je hoeft niet te wachten tot het winter wordt met deze laserbehandelingsmethode, in ieder jaargetijde is de behandeling te ondergaan zonder ook maar enkel risico.

Nooit meer ongewenste haargroei na gemiddeld 6 tot 10 laserbehandelingen

Als je last hebt van ongewenste haargroei op het lichaam of het gezicht, dan is deze lasertechniek voor jou de uitkomst! Je moet er wel rekening mee houden dat na één behandeling nog niet alle haartjes vernietigd zijn. De laser kan namelijk alleen haartjes vernietigen die in de groeifase zitten. Omdat niet alle haren zich gelijk in deze groeifase bevinden, zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat tet komen. Met de Soprano ICE Platinum ontharingslaser zijn gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig voor optimaal resultaat. Tussen de behandelingen zit gemiddeld een periode van zo’n 6 weken. Deze wachtperiode is afhankelijk van het te behandelen gebied. City Laser Company heeft deze behandelingen al vele malen uitgevoerd met allemaal positieve ervaringen.

Prijzen behandeling haar laseren

De prijs die je betaald om ongewenst haar te laten verwijderen door middel van laseren lopen uitéén. Dit komt omdat er voor ieder gebied van het lichaam een andere prijs geregend wordt. Bij City Laser Company kun je losse behandelingen kiezen maar ook een voordelige pakketprijs kopen. Een losse behandeling voor bijvoorbeeld de oksels en bikinilijn is 199 euro, koop je een pakket dan betaal je 595 euro. Je ontvangt dan 6 behandelingen voor de prijs van 5.

Maak online je afspraak en ontvang een gratis proefbehandeling

Kom je voor het eerst bij City Laser Company voor laser ontharen? Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een gratis intake en proefbehandeling bij één van je oksels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optimized with PageSpeed Ninja