Aquamarijn, 1703 AC, Heerhugowaard

Deze kapsels zijn in 2020 helemaal in!

Deze kapsels zijn in 2020 helemaal in!

Elk jaar zijn er wel weer nieuwe trends te bespeuren als het gaat om kapsels. In dit artikel vind je de haarstijlen voor 2020. Ben jij op zoek naar iets nieuws? Lees snel verder en laat je inspireren!

De kleuren

De grootste trend die we in het nieuwe jaar langs zien komen, is ‘natuurlijk’. Gebruik de eigenschappen die je haar heeft, accentueer en verfraai die. Allerlei onnatuurlijke haarkleuren: niet meer doen, maar lekker je eigen kleurtje houden. Wat je wel ziet, zijn highlights die je haar laten oplichten en het een levendige uitstraling geven. Ook zien we balayages. Het handige hiervan: je hoeft niet meer bang te zijn voor uitgroei.

Kapsels

Hieronder noemen we een aantal kapsels. Het hoeft allemaal niet ingewikkeld in 2020! Het accent ligt in dit artikel op lange kapsels, in elk geval tot over je oren.

  1. Bob of lob, het mag allebei. Lekker kort of juist wat langer, steil of juist krullen. Kies wat je aanspreekt en bij je past.
  2. Laagjes, ze komen weer terug. Kijk maar hoe kort je de kortste laagjes wilt hebben, you decide.
  3. De middenscheiding. In de jaren ’60 was dat heel populair en ook nu is het een goede manier om je steile haar te dragen. Of je nu lang haar hebt, of een korte bob, het mag allebei. Een middenscheiding is ideaal als je wilt dat je oren duidelijk zichtbaar zijn of dat je bijvoorbeeld je gehoorapparaat wilt verbergen.
  4. Voortbordurend op de middenscheiding, ook pony’s zijn te zien in het modebeeld en dan wel de ‘curtain bangs’. Je bent vrij om te kiezen of je die nu kort wilt, boven de wenkbrauwen, of juist wat langer, schuin weggeknipt waardoor je pony een geheel vormt met het haar aan de zijkant.
  5. Misschien wel de makkelijkste in het rijtje: een rommelig knotje. Het mogen er ook twee zijn. Het staat vlot en het is super handig voor als je niet zo veel tijd hebt ’s ochtends. Iets meer tijd? Wat denk je van twee stoere vlechten?

 

Je ziet, keuze genoeg. Wat ga jij veranderen komend jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optimized with PageSpeed Ninja