Aquamarijn, 1703 AC, Heerhugowaard

Kapper Zuid-Scharwoude

Professionele kapper in Zuid-Scharwoude

Zoekt u een professionele kapper in Zuid-Scharwoude voor ieder budget? Onze kapster in Zuid-Scharwoude staat voor u klaar, om uw haar te wassen, knippen en föhnen. Bij ons staat een persoonlijke aanpak voorop. Een knipbeurt bij de kapper is immers meer dan het knippen van uw haar alleen! Veel mensen zien een bezoek aan de kapper in Zuid-Scharwoude als een sociale aangelegenheid. Even heerlijk bijkletsen met uw vaste kapster, terwijl uw haar weer in model gebracht wordt.

Onze kapster in Zuid-Scharwoude knipt u niet alleen in deze plaats. Ook in Alkmaar, Heerhugowaard en Noord-Scharwoude kunt u op ons rekenen. Wij werken zowel vanuit onze kapperszaak, als bij mensen thuis. Zeker wanneer u wat minder goed ter been bent, kan het fijn zijn om thuis geknipt te worden. Ook bij een bruiloft of een andere speciale aangelegenheid wilt u wellicht op locatie van een fraai kapsel voorzien worden.

Diensten van onze kapster in Zuid-Scharwoude

Hair4Beauty biedt u verschillende diensten aan om uw haar in het gewenste model te brengen. Zo kan onze kapster in Zuid-Scharwoude uw haar wassen, knippen en föhnen. Ook bieden we de mogelijkheid om een permanentje in uw haar aan te brengen of dit te watergolven. Waar een permanentje voorheen vaak door ouderen gekozen werd, is dit model tegenwoordig ook onder jongeren zeer populair. Bij een permanentje brengen we een groot aantal krullen in uw haar aan. Dit geeft uw haar meer volume, wat u een energieke en frisse uitstraling geeft.

Workshop vlechten in Zuid-Scharwoude

Naast een permanentje is ook een vlecht populair. Het is vaak behoorlijk lastig om zelf een vlecht in andermans haar aan te brengen. Hoe zorgt u er bijvoorbeeld voor dat deze vlecht strak ingevlochten zit, om te voorkomen dat deze al snel uitzakt? Niet alleen vlecht onze kapster in Zuid-Scharwoude uw haar voor u in, ook bieden we u een workshop vlechten aan. Tijdens deze workshop vlechten in Zuid-Scharwoude geven we u tips om bijvoorbeeld het haar van uw dochter(s) in te vlechten. Hierbij vertellen we u onder meer over de verschillende soorten vlechten die u in kunt vlechten. Denk aan een visgraadvlecht, twee kleine vlechtjes, enzovoorts.

Tip: voor vaders organiseren wij speciale vaderavonden! Tijdens zo’n avond leren we een groep van maximaal vijf vaders verschillende 5-minuten-kapsels aan.

Visagie voor bij uw bruidskapsel

Tijdens een van de belangrijkste dagen uit uw leven, uw bruiloft, wilt u er prachtig uitzien. Niet alleen wilt u een mooie jurk hebben, ook moet uw haar in model zitten! Onze kapster in Zuid-Scharwoude zorgt voor dit model, waarbij voorkomen wordt dat deze snel uitzakt. U wilt er immers ook tijdens het slotfeest in de avond nog net zo mooi uitzien als aan het begin van de dag. Voorafgaand aan uw bruiloft geven we u een graag een overzicht van de mogelijkheden die u heeft voor uw bruidskapsel. Zo vinden we samen een model die goed bij de vorm van uw hoofd en uw jurk past.

Naast het bruidskapsel wat onze kapster in Zuid-Scharwoude kan verzorgen, helpen we u ook graag bij uw visagie. Wij komen vlak voor de bruiloft bij u langs, om uw make-up aan te brengen. Zo heeft u een verbluffende uitstraling, waar uw partner geen nee tegen kan zeggen. Deze visagie bieden wij in samenwerking met Makeup4beauty aan.

Workshop make-up in Zuid-Scharwoude

Niet alleen helpen we u bij het aanbrengen van uw make-up op uw bruiloft. Ook bieden we u een make-up workshop in Zuid-Scharwoude aan. Tijdens deze make-up workshop vertellen we u meer over de verschillende soorten make-up die u kunt gebruiken. Ook geven we u handige tips om bepaalde elementen in uw gezicht te accentueren. Denk bijvoorbeeld aan uw prachtige ogen, uw mooie wangen, enzovoorts. Deze make-up workshop kunnen we u op locatie aanbieden. Een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, een babyshower of een andere aangelegenheid met uw vriendinnen of zussen.

Kapster in Zuid-Scharwoude voor ieder budget

Wij vinden dat een mooi kapsel voor iedereen toegankelijk moet zijn. Om die reden bieden wij onze diensten voor ieder budget aan! Samen zoeken we naar een mooi model, die past bij uw persoonlijke voorkeuren en smaak. Onze kapster in Zuid-Scharwoude biedt naast scherpe prijzen, ruime openingstijden aan. Zo kunt u niet alleen tijdens kantoortijden bij ons terecht, maar ook voor en na uw werk. Daarbij zijn wij eens per twee weken op zondag geopend. Ideaal wanneer u op zaterdagen bij de sportwedstrijden van uw kinderen wilt kunnen kijken en op werkdagen fulltime werkt.

Zoals eerder beschreven werd, bieden wij de mogelijkheid om onze diensten op locatie aan te bieden. Neem zowel voor het maken van een afspraak, als voor het bespreken van de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Optimized with PageSpeed Ninja