Aquamarijn, 1703 AC, Heerhugowaard

Kapper Alkmaar

Kapper in Alkmaar voor ieder budget

Wist u dat uw kapsel een grote invloed op uw algehele uitstraling heeft? Een fris kapsel laat u bijvoorbeeld jonger lijken en geeft u een energieke uitstraling. Onze kapper in Alkmaar van Hair4beauty geeft u graag deze frisse uitstraling, door uw haar op professionele wijze voor u te knippen. Bij onze knipbeurten staat een persoonlijke aanpak voorop! Wij vinden het belangrijk, dat u zich op uw gemak voelt tijdens een bezoek aan de kapper in Alkmaar. Voor veel mensen is een bezoek aan de kapper meer dan het knippen van hun haar alleen. Zij zien dit als een sociale aangelegenheid, waarbij zij de mogelijkheid hebben om bij te praten met hun vaste kapster.

Niet alleen in Alkmaar kunt u op onze professionele en ervaren kappers rekenen. Wij werken vanuit onze hoofdvestiging in Heerhugowaard. Hiervandaan helpen wij mensen uit onder meer Alkmaar, Noord-Scharwoude en Zuid-Scharwoude. Ook kunnen we bij u thuis of op locatie komen, in het geval van een bruiloft of een andere speciale aangelegenheid.

Diensten van onze kapper in Alkmaar

Onze kapster in Alkmaar biedt u verschillende diensten. Naast de mogelijkheid om uw haar te wassen en te knippen, kunnen we uw haar föhnen of van een permanent voorzien. Voorheen kozen voornamelijk oudere mensen voor een permanent. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer jongeren die een permanentje nemen! Bij een permanent voorzien we uw haar van prachtige krullen, die een lange tijd blijven zitten. Ook een watergolf behoort tot de mogelijkheden van onze kapster in Alkmaar.

Haar laten vlechten in Alkmaar

Het vlechten van andermans haar kan behoorlijk lastig zijn. Onze kapster in Alkmaar helpt u hier graag bij. Kiest u voor een lange vlecht, of gaat u voor twee kleine vlechtjes aan weerszijden van bijvoorbeeld uw dochters hoofd? Naast de mogelijkheid om uw haar voor u te vlechten, kunnen onze kapsters u dit tijdens onze workshop vlechten aanleren. Zo kunt u dit voortaan zelf doen en bent u niet langer afhankelijk van onze kapsters! Vaak blijven vlechten niet lang zitten, doordat deze niet strak genoeg ingevlochten zijn. Tijdens onze workshop vlechten in Alkmaar leren we u hoe u het vlechten van andermans haar het beste aan kunt pakken.

Tip: voor vaders organiseren wij speciale vaderavonden! Tijdens deze avondworkshop leren we een groep van maximaal vijf vaders verschillende 5-minuten-kapsels aan. Ideaal om uw dochter snel van een leuk kapsel te kunnen voorzien, voordat zij naar school gebracht moet worden.

Visagie van Makeup4beauty in Alkmaar

Naast de mogelijkheid om uw haar te laten knippen en in model te laten brengen, bieden we u verschillende visagiemogelijkheden aan. Zeker tijdens een groot familiefeest of een bruiloft, wilt u er immers prachtig uitzien! Met een ruime ervaring in het aanbrengen van make-up, voorzien we u graag van passend advies over de mogelijkheden die u heeft. Op basis van uw persoonlijke smaak en voorkeuren, zorgen we er vervolgens voor dat uw make-up netjes op uw gezicht wordt aangebracht. De make-up is van een hoge kwaliteit, waardoor dit urenlang zal blijven zitten. Zo wordt een snelle vervaging van de make-up voorkomen!

Workshop make-up in Alkmaar volgen

Niet alleen bieden wij de mogelijkheid om make-up aan te brengen. Ook bieden we make-up workshops in Alkmaar aan. Tijdens deze workshops leren we u verschillende make-upsoorten met elkaar te combineren. Zo kunt u verbluffende effecten creëren, waarmee u er op ieder feestje mooi en chique uitziet! Wat is het effect van een lijntje boven of onder uw ogen? Hoe zorgt u voor een lichte gloed op uw wangen? Hoe accentueert u bepaalde elementen in uw gezicht? Enzovoorts.

Een prachtig kapsel voor uw bruiloft

Uw bruiloft zal een van de meest speciale dagen uit uw leven zijn. Tijdens deze bijzondere dag wilt u er prachtig uitzien! Niet alleen wilt u dat uw make-up goed zit, ook wilt u een mooi kapsel hebben. Kiest u bijvoorbeeld voor stijl haar tijdens uw bruiloft? Of past een model met veel krullen wellicht beter bij uw jurk? Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste model, door u een goed overzicht te geven van de mogelijkheden die u heeft.

Onze kapper in Alkmaar zorgt ervoor dat uw kapsel gedurende de bruiloft netjes in model blijft zitten. Het zou immers erg vervelend zijn, als u tijdens het eindfeest een uitgezakt kapsel heeft.

Kapster in Alkmaar voor ieder budget

Wij vinden het belangrijk dat een fris en modern kapsel voor iedereen toegankelijk is. Om die reden bieden wij voor ieder budget een passende oplossing aan! Samen kijken we welk kapsel het beste bij u past, zodat u er weer energiek uitziet na uw knipbeurt. Naast scherpe prijzen, bieden we ruime openingstijden. U kunt zowel voor, als na uw werk bij onze kapster in Alkmaar terecht. Daarbij zijn we eens per twee weken op zondag geopend om uw haar te knippen.

Onze workshops vlechten en make-up worden zowel in onze kapperszaak, als op locatie aangeboden. Datzelfde geldt voor onze diensten op het gebied van knippen en wassen.

Optimized with PageSpeed Ninja