Aquamarijn, 1703 AC, Heerhugowaard

Maak je schoolfeest outfit helemaal af met deze tips

Maak je schoolfeest outfit helemaal af met deze tips

Een schoolfeest is natuurlijk een van de leukste feesten die er zijn. Wanneer je jong bent ga je een schoolfeest natuurlijk niet snel vergeten. Als je naar een schoolfeest toe gaat is het voor veel mensen belangrijk dat je er leuk uit ziet. Mensen doen er vrijwel altijd hun best voor. 

Verschillende kleren

Er zijn tegenwoordig veel verschillende kleren die bij veel mensen helemaal in de mode zijn. Zo is het helemaal hip om een leuke spijkerbroek aan te doen. Verder zijn blousjes ook volledig in de mode op dit moment. Wanneer je naar een schoolfeest gaat is het belangrijk dat je met een leuke groep mensen gaat. Als je dit niet doen kan het best zijn dat je een minder leuke avond hebt. Schoolfeesten zijn feesten waarvan het bijna jammer zou zijn als je niet gaat. In je leven heb je natuurlijk niet veel schoolfeesten. Dus de schoolfeesten die er zijn, moet je haast wel mee pakken.

Alcohol 

Het is goed om te weten dat ook op schoolfeesten geen alcohol geschonken mag worden aan minderjarige. Vroeger kon je in Nederland een biertje drinken als je 16 jaar was, sinds een aantal jaar is die grens verhoogd naar 18 jaar. Het is belangrijk om goed na te denken bij het drinken van alcohol. Het kan zijn dat je dit nog niet vaak gedaan hebt en je wilt de drank natuurlijk niet de avond laten verpesten. Ook heb je tegenwoordig veel scholen die alcohol controles uitvoeren. Dit is puur zodat mensen niet gaan “indrinken” zoals dat mooi heet. Dat houdt in dat je met een groepje eerst wat alcohol gaat nuttigen voordat je naar een feestje toe gaat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optimized with PageSpeed Ninja