Aquamarijn, 1703 AC, Heerhugowaard

Een kapsalon kiezen

Een kapsalon kiezen

Het komt je misschien wel bekend voor, je kapper is op vakantie, heeft de deuren moeten sluiten of er is een andere reden dat je een nieuwe kapsalon moet kiezen.

Recensies

Bij een kapsalon kiezen wil je natuurlijk wel een goede kapper hebben waar mensen positief over denken. Tegenwoordig is internet een belangrijk factor voor bijna alles. Op internet kan iedereen recensies achterlaten. Deze recensies kan je ook gebruiken bij een kapsalon kiezen. Tegenwoordig zijn recensies ook niet meer zoals vroeger. Er komen steeds meer mogelijkheden bij recensies. Nu de dagen komen er steeds meer sites waar je recensies kan achterlaten, waar je ook categorie├źn kan aanvinken waarin een zaak uitblinkt of wat de zaak juist kan verbeteren. Als je bijvoorbeeld klantvriendelijkheid belangrijk vind, dan kan je een kapsalon kiezen die daar goed en hoog op scoort.

Dichtbij of ver weg?

Wil je een kapper ver weg of dichtbij hebben? Dit is een vraag die ook niet onbelangrijk is voor een nieuwe kapsalon kiezen. Het is niet te zeggen of het nu beter is om een kapper dichtbij te kiezen of een kapper die goede recensies heeft. Per persoon is het verschillend wat er belangrijker is (recensies of de afstand). De ene is bereid om verder te reizen voor een goede kapper, de andere vind het belangrijker om een kapper lekker dichtbij te hebben die iets minder goed is.

Social media

Zoals eerder benoems is internet een belangrijke factor. Youtube en alle platformen voor filmpjes staan vol met turorials. Er zijn dus ook tutorials voor hoe je je haar moet knippen en stylen. Hoewel mensen zichzelf regelmatig overschatten is het niet een slim idee om je eigen haren te doen. Je kan natuurlijk alleen maar de voorkant van je haar zien en je mist een stukje overzicht van 2 ogen van de kapper. Naast dat is het natuurlijk ook, dat de kapper verstand heeft van de producten, materialen en haarstijlen die zij/ hij maakt en gebruikt.

Mijn wensen

Je zoekt een nieuwe kapper, je oude kapper wist altijd precies wat je wilde. Hoe leg je aan de nieuwe kapper uit wat je altijd precies had? Het is raadzaam om foto’s mee te nemen van hoe je kapsel er eerst uit zag. Het zal niet in 1 keer de coupe zijn die je gewend bent, maar de kapper zal het steeds beter doen, zij/ hij moet ok eerst even aan je (haar) wennen.

Bron: www.salonspiegelbeeld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optimized with PageSpeed Ninja