Aquamarijn, 1703 AC, Heerhugowaard

Unieke vormen voor je schaamhaar

Unieke vormen voor je schaamhaar

De een vindt schaamhaar ontzettend aantrekkelijk! Daar waar de ander hier niet aan moet denken. Er zijn verschillende manieren om je partner opgewonden te maken. Het laten staan of juist wegscheren van schaamhaar kan hier een voorbeeld van zijn. Ook sexy lingerie of bijvoorbeeld het organiseren van een romantische avond kan helpen! Heeft je partner steeds meer moeite om opgewonden te raken? In dat geval kan het gebruik van Libido Forte helpen bij mannen. Deze erectiepillen zorgen dat een man opgewonden raakt en dit ook enige tijd zal blijven. Zo hoeft een erectiestoornis jullie relatie niet negatief te beïnvloeden. Je koopt dit middel tegenwoordig heel eenvoudig online.

Schaamhaar in de vorm van een klein streepje

Wanneer je besluit om je schaamhaar niet volledig te scheren, kun je dit als vrouw laten staan. Een volledige bos met schaamhaar wordt niet door iedere man als even sexy ervaren. Probeer om die reden voor een alternatief te zorgen. Een van de mogelijkheden die je hierbij hebt, is het creëren van een klein streepje. Zo’n streepje wordt onder stellen ook wel een landingsbaan genoemd, door de vorm die het heeft. Een streepje is eenvoudig te scheren en kan heel opwindend werken bij je partner.

Speciale vorm in je schaamhaar

Is het je gelukt om een streepje van je schaamhaar te laten staan? In dat geval kun je ook overwegen om naar andere figuurtjes in je schaamhaar te zoeken. Creëer bijvoorbeeld een hartje of maak iets anders van je schaamhaar. Houd er rekening mee, dat het veel tijd kan kosten om een figuurtje in je schaamhaar te scheren. Daarbij zou je dit dagelijks moeten onderhouden, om te voorkomen dat het figuur al snel niet meer zichtbaar is. Op internet vind je voorbeeld van figuurtjes, die je in je schaamhaar zou kunnen scheren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optimized with PageSpeed Ninja