Aquamarijn, 1703 AC, Heerhugowaard

Verras jezelf met een beautybox: iedere maand de mooiste producten op je deurmat

Verras jezelf met een beautybox: iedere maand de mooiste producten op je deurmat

 

Ben jij op de hoogte van alles omtrent cosmetica, beauty en verzorgingsproducten? Kijk jij graag naar de nieuwste producten en kan je het vaak niet laten dat ene product te laten liggen? En laat je je bovendien graag verrassen? Dan is dit dé tip voor jou: abonneer je op een beautybox via deze beautybox website. Ontvang maandelijks een nieuwe box met de mooiste producten bij je thuis.

Beautybox: iedere maand een verrassende mix van nieuwe producten.

Iedere maand verrast de bezorger je met een nieuwe giftbox met daarin diverse producten. Dit kunnen cosmetica- en make-up producten zijn, maar ook verzorgingsproducten die te maken hebben met haar, parfum en beauty tools. Van tevoren weet je niet wat je kunt verwachten en dat is ook het leuke: je doet jezelf iedere maand een verrassing cadeau.

De verschillende voordelen van de maandelijkse giftboxen

Doordat de box wordt aangepast aan een seizoen of thema is geen maand hetzelfde en geniet je iedere keer van andere producten. In de boxen kun je gemiddeld zes producten per keer verwachten. En het voordeel? Je betaald een schijntje ten opzichte van de verkoopprijzen in winkels. Je verrast niet alleen jezelf, maar ook je portemonnee. Let op: een abonnement op één van de giftboxen loont zich wanneer je deze meerdere maanden achtereen ontvangt. Uiteraard kun je op ieder moment opzeggen.

Goodiebox: door een team van beauty experts samengesteld

In Goodiebox, de meeste gekozen beautybox, zitten de beste en nieuwste producten. Deze wordt door een team van beauty experts samengesteld. Zo ontdek je merken waar je nog nooit van hebt gehoord en voeg je de mooiste producten qua make-up aan je verzameling toe. Bovendien kun je via de website een beauty profiel bijhouden, die erbij kan worden gepakt als je box gepersonaliseerd wordt.

Vijf volledige producten in de box van Styletone

Een andere mooie box is Styletone, waar je voor diverse soorten abonnementen kunt kiezen. Heel eenvoudig geef je aan of je je voor kortere of langere tijd wilt laten verwennen. Deze box bevat geen testers of samples, maar vijf volledige producten. Zo kun jij je nieuwe producten naar hartenlust uitproberen en gebruiken. En een ander mooi puntje? De beauty producten in deze box zijn 100% proefdiervrij. Oftewel: genieten zonder schuldgevoel. Wie weet ontvang je binnenkort wel een keratine haarproduct?

Lookfantastic: een themabox én ELLE magazine

Ook bij Lookfantastic kun je kiezen voor verschillende frequenties en iedere beautybox heeft een ander thema. Zo konden abonnees eerder al genieten van de Raw Beauty editie, met botanische, biologische en natuurlijke producten. Ook verscheen een box gericht op het thema ‘Spotlight’, met daarin heerlijke crèmes en highlighters. Bovendien ontvang je bij iedere box de nieuwste uitgave van het ELLE magazine en het tijdschrift van Beauty Box.

Tweemaandelijks met meer producten: BluxBox

De Blux Box is de enige box in het rijtje die je iedere twee maanden ontvangt, en bevat daardoor ook meer producten per keer. In deze box kun je uiteenlopende producten verwachten. Zo bevatten eerdere boxen alles van oogpotlood tot tandpasta en van lippenstift tot deodorant. Een mooie box als je graag meerdere en diverse producten in één keer wilt ontvangen. Deze box is door het tweemaandelijkse karakter per keer wel duurder.

DutchBlend goodiebox: make-up producten én prachtige accessoires

De hekkensluiter is de Dutchblend goodiebox, een box die wederom niet maandelijks bezorgd wordt. Dit cadeau kun je elke drie maanden op je deurmat verwachten. Niet alleen bevat deze box de mooiste beautyproducten zoals bijvoorbeeld huidverzorging, ook krijg je hierin de mooiste sieraden en hippe accessoires. Zo kun je ook je garderobe een kleine boost geven. Misschien ontvang je wel één van de hippe haaraccessoires van dit moment? Ben je benieuwd naar de inhoud van zo’n box? In deze review neem je een kijkje.

Jouw beautybox, jouw keuze!

Beautyboxen zijn een mooie manier om jezelf maandelijks te verwennen met de nieuwste en beste producten. Kies de box die het beste bij je past, de frequentie die je bevalt en geniet iedere keer van prachtige producten die een mooie toevoeging zijn aan je make-up- en beauty assortiment. Op deze beautybox website zijn alle boxen te vinden. Voor welke kies jij?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optimized with PageSpeed Ninja