Aquamarijn, 1703 AC, Heerhugowaard

3 diensten waarop bespaard kan worden

3 diensten waarop bespaard kan worden

Er zijn verschillende diensten, waarop je relatief eenvoudig kunt besparen! Denk bijvoorbeeld aan het abonnement voor je mobiele telefoon. Door na het aflopen van je contract voor een sim only abonnement te kiezen, houd je maandelijks geld over. Je huidige telefoon zal in veel gevallen zeker nog een of twee jaar meegaan bij een normaal gebruik hiervan. In dit artikel zetten we verschillende andere diensten op een rij, waarop bespaard kan worden.

#1: bespaar op je bezoek aan de kapper

Ook op een bezoek aan de kapper kan bespaard worden! Zoek op internet naar een goedkope kapper bij jou in de buurt. Zeker voor mannen is het niet noodzakelijk om voor een dure kapper te kiezen. Zij hebben immers een relatief simpel model in hun haar! Een goedkopere kapper kan je al snel een paar tientjes besparen. Bespaar ook op de kosten voor haarproducten. Zoek bijvoorbeeld naar aanbiedingen voor kwalitatief goede shampoo. Zo blijft je haar langer mooi!

#2: cashback shopping acties zoeken

Bij de aanschaf van nieuwe elektronica kun je naar cashback shopping acties zoeken op internet. Het komt regelmatig voor, dat je een deel van het aankoopbedrag terug kunt krijgen als je de bon naar de producent verstuurt. Zo bespaar je op de kosten voor de aanschaf van nieuwe elektronica. Er zijn handige websites waarop deze acties verzameld worden.

#3: besparen op je verzekeringen

Een derde manier om geld te besparen, is het vergelijken van verzekeringen. Veel mensen zijn geneigd om naast hun basisverzekering een aanvullende verzekering af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een tandartsverzekering. Let hierbij goed op een eventuele dubbele dekking! Een dubbele dekking betekent dat je onnodig goed gedekt bent, waarbij je te veel betaalt. Er zijn handige tools op internet te vinden, waarmee je de verschillende verzekeringen kunt vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optimized with PageSpeed Ninja