Aquamarijn, 1703 AC, Heerhugowaard

De haaraccessoires van dit moment

De haaraccessoires van dit moment

Draag jij je haar altijd los of draai je elke dag een rommelige knot op je hoofd? Dan wordt het tijd voor iets anders; mooie lokken mogen namelijk gezien worden. En dat kan op een hele eenvoudige manier. Accentueer je haar met leuke haaraccessoires, de komende tijd zijn deze weer helemaal in. De haaraccessoires kun je helemaal afstemmen op je persoonlijke stijl. Wij helpen je graag op weg met wat inspiratie.

Grote haarspelden

Heb je nog ergens in een la wat losse haarspeldjes liggen? Gooi deze dan niet weg, want in combinatie met wat grotere haarspelden kan jij hier een mooi geheel van maken. Denk hierbij aan de layertrend van verschillende kettinkjes, zo is het ook mogelijk om grote en kleine haarspelden van verschillende grootte en kleuren met elkaar te combineren. Schuif deze aan de zijkant van je hoofd. Denk hierbij wel om een goede balans, zodat het niet te overdadig wordt. Deze haarspelden trend wordt ook vaak gecombineerd met verschillende oorbellen.

 

Haarbanden

De meesten dragen een haarband op de meest gangbare manier, gewoon om je hoofd om het haar uit je gezicht te houden. Maar er is wat dat betreft nog veel meer mogelijk: verwerk een sjaaltje in een vlecht of knoop het om je knot. Er zijn tegenwoordig ook veel smalle, elegante diademen te krijgen met een opvallend detail. Draag jij je haar dagelijks in een knot? Geef je kapsel een extra touch en schuif dan nog een diadeem in je lokken. Staat niet alleen sierlijk, maar houdt ook nog eens de losse plukjes uit je gezicht.

Terug van weggeweest: de scrunchie

Sommige trends van vroeger komen ineens terug. Maar dan in een iets moderner jasje. Ken je nog de scrunchies van vroeger? Dit zijn grote elastieken met daar een stuk stof omheen. Dit stof is dan weer bedoeld om te voorkomen dat je haar in de knoop raakt. Deze accessoires zijn ontzettend sterk, dus draai je haar hier gerust mee in een paardenstaart. Of wikkel het om je knot. Het blijft in ieder geval de hele dag zitten en je doet je lokken er ook nog eens een groot plezier mee. Heb je nog een paar scrunchies bewaard van vroeger? Dan kan je deze nu weer opnieuw gaan gebruiken. Nog op zoek naar nieuwe exemplaren? Kijk dan op Fashiongoodiez.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optimized with PageSpeed Ninja